Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Epadomi\CustomizationSource104), Fid:444, Did:0, useCase: 3


Ziemassvētku izrāde Rīgas kongresu namā

Redakcija
Redakcija

Sestdien, 23. decembrī, plkst. 12:00 ar izrādi „Kā Sarkangalvīte ar vilku spēlējās” Rīgas kongresu namā viesosies Dramaturgu teātris. Ar mūsu Sarkangalvīti ir lieli joki! Tas, kā viņa spēlējas ar Vilku, vēl ir tīrais sīkums! Bet, ko viņa izdara ar Mednieku un Vecmāmiņu – tie nudien ir īsti brīnumi! Un pats galvenais – izrāde ir arī par čiekuriem un pīrādziņiem! Ļ-o-o-ti garšīgiem. Nē, čiekuri nav garšīgi – tikai pīrādziņi!

Šīs iestudējums ir Dramaturgu teātra repertuārā jau daudzus gadus, un luga tikusi izrādīta arī ārpus Latvijas. Lugas autors un iestudējuma režisors ir Hermanis Paukšs, lomas šajā izrādē atveidos Dramaturgu teātra aktieri Agita Ijaba, Inese Pavēne, Andrejs Saldavs un Austris Pirktiņš. Izrāde ir veltīta jaunākajiem skatītājiem, taču to būs interesanti noskatīties visai ģimenei kopā. Jā, un pats galvenais: būs arī tikšanās ar Ziemassvētku vecīti! Biļetes var iegādāties Biļešu Servisa kasēs, to cenas 3-10 euro. Vietu skaits ir ierobežots.

Vēl šajā mēnesī – 28. decembrī, plkst. 19:30 Dramaturgu teātra Kamerzālē Rīgā teātra cienītāji var pagūt noskatīties Hermaņa Paukša filozofisko drāmu ar aizdomīgu pieskaņu “Vai Tev tas neliekas dīvaini, Rodžer?” Andreja Saldava režijā. Katra nakts ir noslēpumu un pārdomu pilna. Tumsas aizsegā mēs saskatām lietas, kuru, iespējams, tur nemaz nav. Šādu nakti nākas piedzīvot Rodžeram - atmiņas un realitāte savijas notikumu virknē, kas liek viņam izvērtēt, kas ir mūžīgs un kas nav, kas ir spēcīgāks – mīlestība vai nāve – un to, cik liela ir Rodžera ticība pašam sev. Izrādes ilgums 1 stunda 10 minūtes. Uz šo izrādi biļetes var iegādāties www.bezrindas.lv.

Dramaturgu teātris šobrīd ir vienīgais teātris Latvijā, kurā tiek iestudēti tikai un vienīgi mūsdienu latviešu autoru darbi, un ir vienīgais, kur iespējams noskatīties visu jaunāko, ko radījuši Hermanis Paukšs, Anna Kerija Studente, Austris Pirktiņš, Harijs Ammers un citi mūsdienu latviešu dramaturgi. Dramaturgu teātris atrodas Rīgā, Kr. Barona ielā 130/3 (ieeja no Zemitāna ielas). Vairāk informācijas skatīt šeit: www.dramaturguteatris.lv.